Tjänster Vi utför det mesta

7

Utvändig målning

Ge ditt hem eller företag en imponerande förvandling med vårt professionella arbete med utvändigt måleri. Vi ägnar oss åt att ge nytt liv åt fasader, plåtytor och fönster med mera.

Våra erfarna målare använder sig av kvalitativ utrustning och premiumfärger för att säkerställa en långvarig och strålande finish. Med fokus på detaljer och noggrannhet skapar vi en estetiskt tilltalande och skyddande yta för ditt hem eller företag. 

Invändig målning

Erhåll vår hjälp med invändig målning och få en vacker och fräsch interiör. Vi är experter på att skapa en stilren och enhetlig atmosfär genom att måla väggar, tak och snickerier med mera.

Oavsett om det handlar om nyproduktion eller renovering, så ser vi till att ditt utrymme får den perfekta färgen och finishen. Våra skickliga målare har den kompetens och erfarenhet som krävs för att förvandla din inomhusmiljö till något extraordinärt. Vi målar hem, trapphus, lokaler och andra inomhusytor.

Tapetsering

Skapa en personlig och unik atmosfär i ditt hem med hjälp av tapetsering. Vi erbjuder professionell hjälp med att tapetsera dina väggar och skapa en stil som speglar din personlighet. Våra erfarna tapetserare står till ditt förfogande för att säkerställa ett felfritt resultat.

Utöver tapetsering kan vi även guida dig i valet av tapet och ge råd om färger och mönster som passar din stil och inredning. Lita på oss för att ge ditt hem den perfekta touchen av stil och elegans.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Ta även kontakt med oss om du önskar en offert för ett arbete.

Målerisnabben AB
Gustav III:s Boulevard 141
169 74 Solna
info@malerisnabben.se
070-073 11 11

Kontaktformulär