Kvalitet & Miljö För ett hållbart resultat

7

Vår vision

Vårt företag lägger stor vikt vid kvalitet och strävar efter att du som kund blir nöjd med vårt ansvar, förtroende samt vår omfattande kunskap. Genom att upprätthålla en öppen dialog tillsammans strävar vi efter att leverera det resultat ni önskar.

Vi är engagerade i att följa en strikt miljöpolicy, vilket alltid har varit av stor vikt för oss. Vi väljer noggrant material och arbetsmetoder som minimerar miljöpåverkan både inomhus och utomhus. Vi strävar efter att minimera körningar för att ha så liten miljöpåverkan som möjligt. Därför beställer vi från vår färgleverantör Vårby Färghall, de kör sedan ut direkt till kunden.

Vårt företag arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö för våra anställda. Vi föredrar Alcro AB:s färgsystem, vilket är ett miljövänligt alternativ. Ingen annan färgproducent har så många produkter rekommenderade av Astma och Allergiförbundet, tack vare deras ofarliga sammansättning utan allergiframkallande ämnen. Färgerna är även belönade med ”EU-blomman”, EU:s märkning för miljövänliga val!

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Ta även kontakt med oss om du önskar en offert för ett arbete.

Målerisnabben AB
Gustav III:s Boulevard 141
169 74 Solna
info@malerisnabben.se
070-073 11 11

Kontaktformulär