Rot-avdraget Nyttja rot-avdraget vid målning

7

Rot-avdraget

Vi gör det enkelt för dig att dra nytta av ROT-avdraget när det gäller målningsarbeten, både inomhus och utomhus. Med ROT-avdraget kan du få halva arbetskostnaden upp till 50 000 kr i skattereduktion.

Vi är experter på både invändigt och utvändigt måleri, inklusive fasader, tak och fönster. För inomhusmålning kan du dra fördel av ROT-avdraget (inklusive eventuell balkong), medan utomhusmålning inte är berättigad till avdraget.

Vi hjälper dig att upprätta ett avtal där arbetskostnaden tydligt specificeras för att du ska kunna dra av rätt belopp. Med vår F-skattesedel kan du vara trygg med att vi lever upp till alla villkor för ROT-avdraget. Vi tar hand om det administrativa och du får njuta av kvalitetsmålning till förmånliga priser.

För att få ansöka om ROT-avdraget finns det villkor som skall vara uppfyllda. Här är några av de viktigaste. Du som söker skattereduktion för ROT-arbete ska vara minst 18 år och skatteskyldig i Sverige. Dessutom måste du bo i bostaden där arbetet ska utföras, alternativt ha den som fritidsbostad. Det krävs att du äger bostaden. Med andra ord ska det vara småhus, ägandelägenhet eller bostadsrätt. En skattereduktion kan också erhållas för arbete som utförs i dina föräldrars bostad, det gäller då att det är du som betalar för arbetet. Det totala underlaget för skattereduktionen av dessa arbeten får högst uppgå till 100 000 kr per person och beskattningsår. Detta innebär en skattereduktion på 50 000 kr.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Ta även kontakt med oss om du önskar en offert för ett arbete.

Målerisnabben AB
Gustav III:s Boulevard 141
169 74 Solna
info@malerisnabben.se
070-073 11 11

Kontaktformulär